AC (Hızlı Şarj İstasyonu)

Fast-Go olarak sunduğumuz AC şarj istasyonlarımız; çalışanlarına, müşterilerine, sakinlerine ve filolarına EV şarjı sunmak isteyen işletmeler, belediyeler ve mülk sahipleri için doğru seçimdir.

AC ailesinin yenilikçi özellikleri:

Esnek Fiyatlandırma: Ücretlendirmeyi zamana, seansa, kWh’ye veya bunların herhangi bir kombinasyonuna göre belirleyin. Farklı sürücüler veya sürücü grupları için veya günün farklı saatleri için ücret belirleyebilirsiniz.

Ölçeklenebilir Erişim Kontrolü: FastGo bağlantıları ile çalışanlarınız, müşterileriniz veya bölge sakinleriniz mobil uygulamamız aracılığıyla istasyonlarınızı kullanmak için rezervasyon yapabilir.

Bekleme Listesi: Şarj istasyonları dolduğunda, sürücüler mobil uygulamamız aracılığıyla Bekleme Listesi’ne katılabilir ve bir istasyon müsait olduğunda haberdar olmak için sıraya girebilir. İstasyonlar; sürücüler gelip araçlarını fişe takana kadar onlar için tutulur.

Markalama ve Özelleştirme: Markanızı bir LCD ekran ve özelleştirilebilir tabela ile tanıtabilirsiniz.

Etkileşimli Sistem: Türkçe ve İngilizce olarak sunulan çok dilli talimatlar ve tüm hava koşullarında çalışan düğmeler ile kullanım kolaylığı sağlanır.

fast-go-slider-2

Bekleme listesi, elektrikli araç (EV) sürücülerinin, tüm bağlantı noktaları dolduğunda şarj istasyonlarında sıraya girmek için cep telefonlarını veya FastGo kartlarını kullanmalarını sağlar. Sürücüler, araçlarının şarj işlemi tamamlandığında araçlarını hareket ettirmelerini isteyen bir mesaj alır. Şarj noktası, fişi çektikten sonra sıradaki sürücüye haber verir ve o sürücü fişi çekene kadar istasyonu tutar. Sürücüler, kendilerini her gün belirli bir bekleme listesine yerleştirmek için otomatik programlamadan da yararlanabilir, bu özellikle yoğun iş yerleri için yararlıdır. 

İstasyon Sahipleri İçin Avantajlar

  • Arabalarının şarj edilmesini kolaylaştırarak çalışan üretkenliğini artırın,
  • İstasyon kullanımını en üst düzeye çıkarın ve sürücüleri şarjlı ve mutlu tutun,
  • Araçlarını hemen hareket ettirmeyen sürücüleri belirleyin,
  • Otomatik raporları kullanarak talebi anlayın ve kapasite yükseltmeleri için plan yapın.
fastgo-ac1 (1)

FGPEVC2107E (3.7kW - 7.4kW)

Kompakt ve Minimalist Tasarım
Güvenilirlik
Kolay Kullanım
Yenilik

fastgo-ac2 (1)

FGPEVC2201E (11kW - 22kW)

Kompakt ve Minimalist Tasarım
Güvenilirlik
Kolay Kullanım
Yenilik

Bize Ulaşın!

Size en uygun çözüm paketi ya da aklınızdaki sorular için form üzerinden bize ulaşabilirsiniz.